Startsiden og Mine oppgaver

HC: Startsiden og Mine oppgaver
I denne artikkelen

Startsiden gir deg en oversikt over alle dokumenter og oppgaver som trenger din oppmerksomhet 🏡

Merk:

• Startsiden er for øyeblikket kun tilgjengelig på Notion for skrivebord og nett.

• Gjester i arbeidsområdet ditt vil ikke ha tilgang til startsiden.

Startsiden for arbeidsområdet viser deg viktig innhold fra hele arbeidsområdet på ett sted. Du får tilgang til startsiden ved å gå til venstre sidestolpe i Notion og velge Startsiden.

Her ser du de 20 siste sidene du besøkte. Bla til venstre for å se flere.

Mine oppgaver viser alle oppgaver som er tildelt deg fra alle oppgavedatabasene i arbeidsområdet ditt i Notion.

Konfigurere oppgavedatabaser

For å se dine tildelte oppgaver i Mine oppgaver må du sørge for at databasene som inneholder disse oppgavene, er oppgavedatabaser i Notion. En oppgavedatabase i Notion er en type database som krever egenskaper som status, mottaker og forfallsdato for å hjelpe deg med å spore arbeidet som trenger å bli gjort.

Slik oppretter du en oppgavedatabase eller gjør om en eksisterende database til en oppgavedatabase:

• Velg ••• øverst til høyre i databasen → Gjør om til oppgavedatabase.

• Velg hvilke egenskaper i databasen som samsvarer med oppgavens status, mottaker og forfallsdato. Hvis databasen ikke allerede har disse egenskapene, kan du opprette dem ved å velge Opprett ny.

• Velg Gjør om til oppgavedatabase. Alle oppgaver du får tildelt fra databasen, vil vises i Mine oppgaver.

Tilpasse «Mine oppgaver»

Du kan justere hvilke oppgaver du ser i Mine oppgaver-widgeten ved å holde musepekeren over widgeten og velge •••. Du kan velge ønsket oppsett, filtrere og sortere oppgaver eller justere hvilke oppgaveegenskaper du ønsker at widgeten skal vise.

Legge til en oppgave fra Mine oppgaver

Du kan legge til en ny oppgave i en av dine eksisterende oppgavedatabaser direkte fra Mine oppgaver-widgeten på startsiden. Dette gjør du ved å velge + øverst til høyre i widgeten. For å endre måloppgavedatabasen åpner du rullegardinlisten øverst til venstre i en ny oppgave, der det står Legg til i {navnet på databasen}. Finn og velg ønsket database, og fyll deretter ut informasjonen for din oppgave.

Skjul Mine oppgaver fra startsiden

Hvis du ikke ønsker å se Mine oppgaver på startsiden, holder du musepekeren over Mine oppgaver-widgeten på startsiden og velger •••Skjul fra startsiden.

Åpne Mine oppgaver som hel side

Hold musepekeren over Mine oppgaver-widgeten på startsiden og velg Åpne som hel side for å dykke dypere ned i oppgaven din. Herfra kan du sette siden som favoritt, justere oppsettet av oppgavene dine, opprette en ny oppgave og mye mer.

Fjerne en oppgavedatabase

Merk: Når du fjerner en oppgavedatabase, vil ingen som er tildelt oppgaver fra denne databasen, kunne se disse oppgavene i Mine oppgaver.

Slik fjerner du en oppgavedatabase:

• Velg ••• øverst til høyre i databasen.

• Velg ••• ved siden av Dette er en oppgavedatabaseAngre oppgavedatabaseFjern.

Denne seksjonen foreslår sider basert på dine siste sidebesøk. Den oppdateres i sanntid – oppdater Notion for å se de nyeste forslagene.

Se arbeidsområdets mest besøkte sider fra uken som gikk. Hvis du heller vil se populære sider fra et bestemt teamområde, velger du rullegardinlisten ved siden av navnet på arbeidsområdet ditt i Populært-widgeten. Deretter velger du det teamområdet du ønsker.

Seksjonen med utvalgte maler fremhever maler som kan inspirere deg når du skal sette opp ditt eget arbeidsområde. Denne widgeten vises ikke på startsiden som standard, men du kan velge å vise widgeten i innstillingene for startsiden. Se instruksjoner for hvordan du gjør dette nedenfor.

Endre kallenavnet ditt

Hvis du vil endre kallenavnet som vises i hilsenen øverst på startsiden, klikker du på navnet ditt og skriver inn et nytt. Trykk påEnter eller klikk ut av tekstfeltet for å angi det nye kallenavnet ditt.

Endre standard startside

Juster hvilken side du vil se når du starter Notion. Velg ••• øverst til høyre på startsiden → Endre standard startside. Velg deretter Startsiden, Sist besøkte side eller Øverste side i sidestolpen.

Vise eller skjule widgeter

Velg ••• øverst til høyre i startsiden → Vis/skjul widgeter. Velg eller fjern valg av Hilsen, Mine oppgaver, Lær og Utvalgte maler. Du kan ikke skjule andre widgeter på dette tidspunktet.

Gi tilbakemelding