ID

HC: Unieke ID
In this Article

Breid je projectmanagement uit door je taken een eigen ID te geven 🤖

ID is een database-eigenschap waarmee je projecten kunt beheren en taken kunt ordenen. Zodra de eigenschap is toegevoegd, worden er automatisch ID's gemaakt voor elk nieuw en bestaand database-item.

Vanuit een database:

• Klik op + aan de rechterkant van de database om een nieuwe eigenschap toe te voegen.

• Selecteer ID.

• Het voorvoegsel wordt automatisch gegenereerd op basis van de namen van de teamruimte en de database, maar je kunt dit op elk moment wijzigen in het tekstvak.

Unieke ID-URL

Alle pagina's met de eigenschap ID zijn toegankelijk via een speciale URL met het ID-code. Als een pagina bijvoorbeeld de ID TAAK-123 heeft, kun je via notion.so/TAAK-123 op die pagina komen.

Opmerking: Unieke ID-nummers beginnen altijd bij 1 en worden toegewezen aan elke pagina, inclusief verwijderde pagina's. ID-nummers veranderen nooit.

Geef feedback